första sfär - härnösand, Sweden

Date: Friday 11 Sep 18:30 to Sunday 13 Sep 16:00
 
Times: Fredag 18.30-21.00, lördag 10.00-17.00, söndag 10.00-16.00. Gratis introduktion 18.30-19.30 på fredagen.
 
Teachers: Sri and Aja
 
Address: Hälsostudion
 
Contact E-mail: sri@thebrightpath.com
 
Phone: 0730280915
 
Price: 3500 kr (2500 för student/arbetssökande/pensionär. I kurspriset ingår att repetera kursen gratis i hela världen så många gånger du önskar, fria webinarier och on-line support samt livslångt stöd av lärare.)  
 
Language: Svenska
 

 

Om Ascension

Vill du uppleva mer glädje och frid i ditt liv? Förbättrat immunförsvar, mindre stress, ökad närvaro och koncentrationsförmåga? Välkommen till en avslappnande, upplevelsebaserad och inspirerande kurs i Ascensionmeditation.

Vanliga effekter av Ascension är:

• Ökad närvaro, glädje och flyt i livet

• Fördjupad vila och läkning av kroppen

• Förbättrad sömn och minskad stressnivå

Det pågår en ständig aktivitet i sinnet. Vi tänker på saker som kommer eller varit, oroar oss eller ångrar, dömer och begränsar oss själva och vår upplevelse av livet. Med ett verktyg som Ascension meditation kan du ändra de negativa tankemönstren och uppnå ökad närvaro. Du lär dig att bli mer medveten och få distans till tankar, så att de inte längre blir styrande i ditt liv. Du blir mer tillfreds och kan lättare hantera stress, bekymmer eller andra påfrestningar. Det förändrar inte bara din relation till det som sker och till andra människor utan skapar också en starkare kontakt med det du alltid har inom dig - tillit, kärlek och kraft.

Ishayornas Ascensionmeditation är en urgammal, enkel och kraftfull form av meditation som praktiseras över hela världen. Den passar alla oavsett bakgrund, ålder, hälsa eller trossystem och bygger på enkla meditationstekniker som kan användas såväl med slutna ögon som med öppna ögon i din vardag. Under kursen kommer du att lära dig fyra grundläggande tekniker som bygger på uppskattning, tacksamhet, kärlek och medkänsla. Du får lära dig hur Ascension fungerar, hur du använder teknikerna och hur du kan vila med din uppmärksamhet i nuet. Kursen innehåller både teori och praktik, men är i första hand upplevelsebaserad med mycket meditation och övning. Du lär dig allt du behöver för att enkelt kunna fortsätta meditera på egen hand i din vardag.

 

If you want to book this course or you have other inquiries, please use the form below.

Image CAPTCHA