mini-retreat på bjerkøya - bjerkøya, asker, Norway

Date: Friday 28 Aug 18:00 to Sunday 30 Aug 16:00
 
Teachers: Maitreya and Hiranya
 
Address: Bjerkøya, Asker
 
Contact E-mail: maitreya7@gmail.com
 
Phone: 46843977
 
Price: 4.500,- (Early bird price: before March 15th 2020) is NOK 3.900,-)
 
Language: Norsk
 

 

Vi er glade for å kunne ønske velkommen til den 6. årlige retreaten på Bjerkøya i Oslofjorden! Dette er en strålende tradisjon. Bjerkøya er en liten perle bare 20 minutters kjøring fra Oslo, hvor vi skal bo i en sjarmerende sveitservilla. Her vil vi utforske Ascension, ha gode samtaler og undervisning, spise sunn og deilig hjemmelaget mat og nyte den vakre naturen. De som vil kan bade fra brygga, gå tur eller ta en lite padletur med kano.

 

En overnattingsretreat gir en unik mulighet til å fordype seg i Stillheten og kan gi deg et stort sprang i utviklingen. 3 dagers retreat sies å gi like stort utbytte som å ascendere daglig i et halvt år! Det er også veldig sosialt og hyggelig, og en fin måte å bli kjent med likesinnede på.

 

Dagene blir lagt opp med litt yoga eller annen fysisk aktivitet før frokost, frokost på verandaen, et lite morgenmøte og så mye tid til å lukke øynene, bare avbrutt av en nydelig lunsj. På kvelden samles vi etter middag til kveldsmøte i peisestuen, hvor vi vil snakke om ulike temaer og dele dagens opplevelser og indre oppdagelser.

En videregående teknikk er inkludert i prisen.

Pris: 4500 kr.   Early bird price: before March 15th 2020) is NOK 3.900,-

Hiranya og Maitreya

If you want to book this course or you have other inquiries, please use the form below.

Image CAPTCHA