ensimmäinen sfääri retriitti gran canarian vuoristossa - san bartolome de tirajana, gran canaria, Finland

Datum: Sonntag 26 Jan 10:00 bis Sonntag 2 Feb 21:00
 
Lehrer: Sattwa und Pushan
 
Kontakt E-Mail: sattwa@thebrightpath.com
 
Preis: Early Bird 1190 € 31.8.2019 asti
 
Sprache: Suomi
 

 

Gran Canarian vuoriston kauneus, luonto ja rauhallisuus tukee mielesi hiljentymistä ja meditaation oppimista! Aikaisempaa meditaatiokokemusta et tarvitse! Kurssin opetuskielenä on Suomi.

Meditaatiokurssilla opitaan Ishayoiden Askension luonnollinen tapa hiljentyä, olla läsnä ja vähentää stressiä. Meditaation ansiosta tulet kokemaan enemmän sisäistä rauhaa, iloa ja inspiraatiota päivittäisessä elämässäsi. Oppimiesi meditaatiotekniikoiden avulla pystyt pitämään rauhallisen olotilan yllä arjessa loman jälkeenkin. Retriitin aikana pystyy hyvin keskittymään meditaatioon ja omaan hyvinvointiin! Upea luonto ja hyvät patikointireitit ovat lähellä. Halutessaan voi myös nauttia hotellin kylpylän hoidoista tai kävellä vaikkapa lähikylään, mikä on perinteinen pieni espanjalaiskylä leipomoineen ja pienine ravintoloineen.

Kurssin järjestetään neljänä aamupäivänä. Lisäksi neljänä aamuna on yhteinen jooga- tai muu venyttelytuokio. 

Kertaajille retriitin hintaan kuuluu kaksi uutta tekniikkaa ja oma tapaaminen opettajien kanssa.

Kurssilla opettaa modernit munkit Sattwa ja Pushan, joilla on kokemusta henkisestä hyvinvoinnista jo useiden vuosien ajan.

Hinta sisältää:
lennot Helsinki - Las Palmas- Helsinki
lentokenttäkuljetukset
majoitus
puolihoito (aamiainen + illallinen)
meditaatiokurssi ma - to
kertaajille 2 x UUSI tekniikka

Hinta ei sisällä:
Toimistokulut 15 €/varaus

Lentoaikataulu:
26.01. Helsinki 17:05 → 21:30 Las Palmas
01.02. LPA 15:55 → 00:00 (02.01.) Hel
***********************
Ajat paikallista aikaa. Kanarialla -2h Suomen ajasta.

Varaukset ja lisätietoja Tilausmatkoilta:

https://www.tilausmatkat.info/matkat/hyvinvointimatkat/meditaatioretriit...

Palautetta aikaisemmilta retriiteiltä:

”Suosittelisin retriittiä muille koska huomasin ascension-meditaation toimivan ihan oikeasti! Se antoi minulle voimaa ja rauhaa sisimmästäni.”

”Retriitti oli odotusta antoisampi, opettajien satsaus asiaan tuntui hienolta. Koen kurssin parantaneen suhdetta sisimpääni, sen kautta koen sisäisen rauhan ja hyväksynnän lisääntyneen.”

”Koen retriitin antaneen minulle uskomattoman paljon: Mahdollisuuden kokea jotain ainutlaatuista ja aitoa. Oivalluksen että on omasta valinnasta kyse (kokoeko rauhaa vai ei). Syvällisempää ymmärrystä tekniikoista ja yhteyttä jostain suuremmasta. Suosittelen retriittiä muille jotka etsivät henkistä kasvua ja rauhaa.”

”Retriitti vastasi ehdottomasti odotuksiani. Matka oli täydellinen, opetuksen taso korkealaatuinen ja sydämellinen. Sain uuden loppuelämän ymmärryksen ja rakkauden itseäni kohtaan.”

”Retriitti ylitti odotukseni. Minulla ei ollut oikein käsitystä mihin tulin, mutta opetuksen taso ja se lämpö ja rakkaus millä se annettiin yllätti minut. Retriitti oli hieno kasvun paikka ja mahdollisuus sallia itselleni ‘parempi loppuelämä’.”

 

 

Wenn du diesen Kurs buchen möchtest oder andere Anfragen hast, benutze bitte das Formular unten.

Image CAPTCHA