First Sphere Meditaatiokurssi

 
  • Where: Tornio, Finland
  • When: Friday 17 Sep 19:00 – Sunday 19 Sep 17:00
 More Info
 

Your Teachers:

First Sphere -meditaatiokurssin aikana tulet oppimaan neljä ensimmäistä  Ascension asenteiksi kutsuttua meditaatiotekniikkaa, jotka perustuvat ylistykseen, kiitollisuuteen ja rakkauteen. Ne ovat helppoja käyttää sekä tehokkaita harjoittaa. Kuten jo tuhansille henkilöille, jotka ovat jo oppineet, me uskomme First Sphere -kurssin olevan sinullekin yksinkertainen, rentouttava ja hauska kokemus.

First Sphere -kurssit pidetään yleensä viikonloppuisin; perjantai illasta sunnuntai iltapäivään. Kurssin loppuun mennessä sinulla tulee olemaan kaikki se, mitä tarvitset itsenäistä harjoitusta varten. Tällä harjoituksella on positiivinen vaikutus kaikkiin elämäsi osa-alueisiin. Kurssiin kuuluu kuuden viikon jakso viikoittaisia jatkotapaamisia, joissa saat vinkkejä harjoituksen ylläpitämiseen ja kokemuksesi syventämiseen. Lisäksi olet kurssin suoritettuasi tervetullut kertaamaan sen niin usein kuin haluat, ILMAISEKSI!

Tämä toukokuun kurssi Torniossa on täynnä. Halutessasi voit ilmoittautua jonotuslistalle osoitteeseen: nirmala@thebrightpath.com

 

If you want to book this course or have any other inquiries, please use the form below

  • Hidden
Scroll to Top