Mini-Retreat I Oslofjorden

 
  • Where: Asker, Norway - Asker
  • When: Thursday 26 Aug 18:00 – Sunday 29 Aug 15:00
 More Info
 

Your Teachers:

Vi er glade for å kunne ønske velkommen til den 7. årlige retreaten på Bjerkøya i Oslofjorden! Dette er en strålende tradisjon. Bjerkøya er en liten perle bare 20 minutters kjøring fra Oslo, hvor vi skal bo i en sjarmerende sveitservilla. Her vil vi utforske Ascension, ha gode samtaler og undervisning, spise sunn og deilig hjemmelaget mat og nyte den vakre naturen. De som vil kan bade fra brygga, gå tur eller ta en lite padletur med kano.

En overnattingsretreat gir en unik mulighet til å fordype seg i Stillheten og kan gi deg et stort sprang i utviklingen. 3 dagers retreat sies å gi like stort utbytte som å ascendere daglig i et halvt år! Det er også veldig sosialt og hyggelig, og en fin måte å bli kjent med likesinnede på.

Dagene blir lagt opp med litt yoga eller annen fysisk aktivitet før frokost, frokost på verandaen, et lite morgenmøte og så mye tid til å lukke øynene, bare avbrutt av en nydelig lunsj. På kvelden samles vi etter middag til kveldsmøte i peisestuen, hvor vi vil snakke om ulike temaer og dele dagens opplevelser og indre oppdagelser.

Hiranya og Maitreya

If you want to book this course or have any other inquiries, please use the form below

  • Hidden
Scroll to Top