first sphere cursus - gent, Belgium

Fecha: Viernes 11 Sep 19:30 al Domingo 13 Sep 16:00
 
Horario: Vrijdag 19:30-21:30 // Zaterdag 10:00-17:00 // Zondag 10:00-16:00
 
Maestros: Haimavati y Marichi
 
Dirección: Gent — Locatie kan veranderen naargelang het aantal deelnemers
 
Contacto : haimavati@thebrightpath.com
 
Teléfono: 0492535929
 
Precio: € 475 (inclusief 6 weken follow-up, gratis herhalen van de cursus wereldwijd en lifetime support)
 
Idioma: Nederlands
 

 

Tijdens de 'First Sphere' leer je vier technieken, genaamd Ascension technieken, die gebaseerd zijn op Waardering, Dankbaarheid en Liefde. Net als de duizenden mensen die het al hebben geleerd, weten we zeker dat je de First Sphere cursus eenvoudig, ontspannen en plezierig zal vinden. De Ascension leraren zijn down-to earth en hun ervaringsgerichte benadering om les te geven, zorgt ervoor dat het een weekend is waar je jarenlang profijt van zal hebben. Aan het einde van de cursus heb je alles wat je nodig hebt voor een zelfstandige beoefening van Ascension, hetgeen je leven op elk gebied zal verbeteren. Meer informatie over het verloop van het weekend kan je via deze link vinden. 

Richtlijnen Corona Virus:

Uitgangspunt voor onze aanpassingen zijn de richtlijnen en adviezen van de overheid. Om dit te kunnen realiseren is voor de cursus de maximale groepsgrootte per ruimte verkleind. Zo kunnen wij onze cursussen veilig en gezond laten verlopen.

  • Er worden maatregelen genomen voor wat betreft reiniging en hygiëne op de locatie. We reinigen de cursus ruimtes hygiënisch voor en na de training, zorgen voor genoeg zeep en papieren handdoeken.
  • Deelnemers ontvangen voor aanvang van de cursus onze richtlijnen met het verzoek deze te hanteren.
  • Deelnemers dienen zich vooraf aangemeld te hebben voor een cursus om toegang te krijgen.
  • Deelnemers, leraren en medewerkers zijn alleen welkom als ze geen risico vormen voor de gezondheid. Blijf thuis bij koorts, verkoudheid, hoesten of andere symptomen.
  • Indien je wegens klachten niet deel kan nemen aan de cursus, retourneren we je het gehele cursusbedrag en kan je op een later moment deelnemen aan een andere cursus.
Si quieres reservar este curso o si tienes otras preguntas, por favor usa el formato que está aquí abajo.

Image CAPTCHA