mini-retreat i oslofjorden - bjerkøya, asker, Norway

Datum: Vrijdag 28 Aug 18:00 tot Zondag 30 Aug 16:00
 
Leraren: Maitreya en Hiranya
 
Adres: Bjerkøya, Asker
 
Contact: maitreya7@gmail.com
 
Telefoon: 46843977
 
Prijs: 4.300,-
 
Taal: Norsk
 

 

Vi er glade for å kunne ønske velkommen til den 6. årlige retreaten på Bjerkøya i Oslofjorden! Dette er en strålende tradisjon. Bjerkøya er en liten perle bare 20 minutters kjøring fra Oslo, hvor vi skal bo i en sjarmerende sveitservilla. Her vil vi utforske Ascension, ha gode samtaler og undervisning, spise sunn og deilig hjemmelaget mat og nyte den vakre naturen. De som vil kan bade fra brygga, gå tur eller ta en lite padletur med kano.

 

En overnattingsretreat gir en unik mulighet til å fordype seg i Stillheten og kan gi deg et stort sprang i utviklingen. 3 dagers retreat sies å gi like stort utbytte som å ascendere daglig i et halvt år! Det er også veldig sosialt og hyggelig, og en fin måte å bli kjent med likesinnede på.

 

Dagene blir lagt opp med litt yoga eller annen fysisk aktivitet før frokost, frokost på verandaen, et lite morgenmøte og så mye tid til å lukke øynene, bare avbrutt av en nydelig lunsj. På kvelden samles vi etter middag til kveldsmøte i peisestuen, hvor vi vil snakke om ulike temaer og dele dagens opplevelser og indre oppdagelser.

En videregående teknikk er inkludert i prisen.

Pris: 4300 kr.

Hiranya og Maitreya

Als je je wil inschrijven voor deze cursus of als je nog vragen hebt, gebruik dan het formulier hieronder.

Image CAPTCHA