Innføringskurs i Ascension

 
  • Wo: Oslo, Norwegen - Bentsegata 4b
  • Wann: Freitag 05 Aug 19:00 – Sonntag 07 Aug 16:00
 Mehr Infos
 

Deine Lehrer*innen:

Har du lyst på mer overskudd og flyt i hverdagen, og mindre frykt og tankejag? Leter du etter en genuin spirituell retning?
Ascension meditasjon tar deg raskt til et stille sted i deg selv hvor du kan hvile og hente krefter. Ved å bruke de enkle meditasjonsteknikkene, kommer du i kontakt med en større bevissthet som på sikt leder til spirituell oppvåkning. Ascension er svært lett å bruke, uansett hvor mye uro du har i kropp og tanker. Du vil du oppleve økt tilstedeværelse, mer tilfredshet og ro.
Det finnes mye forskning som viser at meditasjon gir stort utbytte på mange forskjellige områder, som økt fokus, mer energi, bedre søvn og mindre stress. Dette vil igjen føre til mer livsglede!
Innføringskurset i Ascension holdes av de to Ishayalærerne, Hiranya og Maitreya. I løpet av kurset vil du få 4 grunnteknikker og lære om hvordan og hvorfor de påvirker kroppen og sinnet. Teknikkene kan brukes både med åpne og lukkede øyne. Har du tatt kurset en gang, kan du gjenta kurset gratis så ofte du måtte ønske. Inkludert i prisen får du også personlig veiledning fra lærerne for å utvikle din meditasjonspraksis, og livslang oppfølging fra den norske og internasjonale Ascension-organisasjonen “The Bright Path”.
TID:
Fredag 5. aug. kl. 19.00 – 21.30
Lørdag 6. aug. kl. 11.00 – 17.00
Søndag 7. apr. kl. 11.00 – 16.00
Ingen forkunnskaper er nødvendig.
PRIS: kr. 3800/2800 (student/ pensjonist/trygdet)
Velkommen!

Wenn du diesen Kurs buchen möchtest oder sonstige Fragen hast, verwende bitte das folgende Formular.

  • Hidden
Scroll to Top